Hoting Unlimited är en byggnad som byggdes redan 1950 och idag är ett hotell som ger alla som vill en bra känsla av livskvalitet och trivsel. Om du är den som gör ett besök i Hoting under en spelvecka på Hotingtravet, kommer du säkert att leta efter ett bra hotell och då kommer valet av Hoting Unlimited vara ett av de absolut bästa du kan göra. På Hoting Unlimited kommer du som vanligt att kunna välja på dubbelrum, enkelrum eller svit för dig som vill ha det bästa av allt. Här kommer du också att finna alla de faciliteter du kan önska av ett bra hotell i en mindre stad.

Det första du kommer att märka när du gör valet av Hoting Unlimited är att detta är ett mycket trivsamt hotell med bra service och som med personligt inredda rum får dig att känna dig som hemma. Alla rum i Hoting Unlimited har naturligtvis dusch, wc och trådlöst Internet. Hit kan du som behöver Internet för ditt arbete alltid komma och kunna få den avkoppling du behöver samtidigt som du alltid kan vara anträffbar online. Detta är bara lite av det som hotell Hoting Unlimited erbjuder och det finns mycket mer som gör detta till det populära hotell det blivit i Hoting.

Faciliteter på hotell Hoting Unlimited

hoting unlimitedNär du sedan väljer att öppna din dörr och kontrollera vad som mer erbjuds på detta perfekta hotell i Hoting, kommer du genast att finna tillgång till spa och bastu vilket gör att du kan få den avkoppling och behandling du önskar. Gällande mat och dryck finns även här en fin restaurang och en mindre bar. Hotellet är naturligtvis rökfritt, men för alla de som röker är det bara att ta ett steg utanför för att sedan njuta av lugnet på detta fina hotell igen.