Hotings camping

hotings campingHotings camping är alternativet för dig som gillar detta sätt att leva när du besöker Hoting. Här får du tillgång till en naturskön plats tätt intill den vackra Hotingsjön där du som vill kan ta dig ett dopp på denna förträffliga camping i Hoting. På Hotings camping erbjuds allt från vanliga camping platser där du kan ta med dig tält, husvagn eller husbil. Här är det helt enkelt en fråga om vilka krav du har på ditt boende. Hotings camping erbjuder också möjligheter att hyra stugor för två till sex personer. På campingplatsen finns även en reception och ett minilivs där du hittar svar på alla dina frågor och de nödvändigaste produkterna du har behovet av som campare.

När du nu väljer att bo på Hotings camping kommer du att få olika saker att göra som inte har med camping och bad att göra. Här kommer du till en liten ort med många sevärdheter. En av de största av dessa är Hotingtravet som är en mycket välbesökt travbana varje gång det drar ihop sig till travtävlingar. Här kan du som vill kombinera din semester med lite spänning få den perfekta kombinationen. Detta är också något som hela familjen kan utföra tillsammans och ha stor behållning och bra nöje av.

Andra alternativ än Hotings camping

Nu finns det många som har högre krav på livet än att bo på en campingplats vid ett besök i Hoting. Om du då inte vill göra valet av Hotings camping finns det här ett mycket bra hotell som heter Hoting Unlimited. Detta hotell erbjuder mycket fina rum, ett spa med många behandlingar samt även restaurang och bar. När du besöker denna ort finns det alltid en plats att bo på vid besöket som passar alla människor. Det är just det som gör Hoting så bra.