ponnytravNär du hör om hästrasen ponny kommer du säkert att tänka på alla de unga ryttare som alltid velat börja med hästsport. Det kan ofta även tänkas att en ponny är så liten att den inte orkar mer än barn och ungdomar på sin rygg. Detta är kanske helt och hållet sant när det gäller att sitta på hästen, men när det gäller att dra en sulky med någon i orkar en ponny även det. Här handlar det då om ponnytrav, vilket är något som ibland även dyker upp på de många travbanor du finner i Sverige. Ibland finns även ponnytrav med på alla de lopp som går att spela på.

Gällande just ponnytrav är det kanske inte det som intresserar de stora spelarna inom travsporten. Dock är det så att ju mindre kunskap och ju mindre spel det blir på vissa hästar så ökar oddsen. På just ponnytrav finns det då möjligheterna att vinna bra om du lyckas träffa in rätt ekipage som vinnare. På detta sätt fungerar det dock gällande alla olika travlopp, och det är inte det som på något sätt gör ponnytrav speciellt. Det som gör det roligt att se är kanske just att även de små hästarna kan springa riktigt fort.

Spela på mer än bara ponnytrav

När du är den som gillar att spela är det kanske inte ponnytrav som gäller. Det behöver idag inte ens vara i närheten av travsport eller någon annan sport. Idag finner du massor av spännande spel på nätet som onlinepoker, sportsbetting och nätcasino. Här är det bara att finna vilket ditt spelintresse är och skapa ett spelkonto hos någon av de som erbjuder bäst bonus och villkor för detta. Då behöver du aldrig mer vänta på travtävlingar, utan kan spela det du vill när som helst i din mobil, surfplatta eller i den traditionella datorn.