totospelNamnet som denna rubrik nämner är egentligen något som kommer sedan långt tillbaka. Numera är detta ett samlingsnamn för alla de olika spel som kan göras när det handlar om trav och galopp. Totospel finns i många olika former och de mest välkända är förmodligen V75 och V65 samt även V5 som funnit mycket länge och fortfarande håller en mycket hög popularitet hos alla spelare och traventusiaster. När du ska spela på totospel finns det några olika möjligheter att göra detta. Här finns det då alltid chansen att besöka en travbana och spela live på plats. Detta är något som många spelare föredrar då det är enklare att få de senaste stalltipsen samt få möjligheter att se uppvärmningen innan spel.

Gällande totospel finns det även mer än bara att spela på banan. Här kan du välja att göra detta på nätet eller i många vanliga butiker och stormarknader som erbjuder dessa spel. Det finns också andra totospel än V75, V65 och V5. Här kan du välja att spela raket, vinnare och plats samt de nya versionerna som V64 och 86. Det är populärt att spela sådana spel och därför verkar det som det aldrig finna något stopp på alla de spel som hittas på.

Det är inte bara totospel som utvecklas

Egentligen är det inget speciellt med totospel och den utveckling som sker med nya spelvarianter. Detta är något som idag sker i hela spelindustrin, gällande allt från online poker till de största nätcasinon du kan hitta. Att denna utveckling går så fort beror på att flera och flera får upp ögonen för hur roligt och spännande detta är. Speciellt beror det på att tillgängligheten för spel i mobiler och surfplattor hela tiden ökar. Detta har också skett gällande totospel som du idag enkelt kan lägga spel på via din mobil eller surfplatta.